Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : 

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας ή μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν. 
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν στο χώρο σας μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. 
3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο pazarogatos@gmail.com εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. 
4. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στα 210-6896247 & 6972017919 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.